Events

Think Miek v.z.w.

 

Zaterdag 6 Mei

 

Miekrock 2017

Zaterdag 11 Maart:

Kaas en wijn/ bieravond tvv Think Pink en andere goede doelen.

Zaterdag 28 Mei: Miekrock 2016

Zaterdag 23 april 2016 TETTENFUIF

Forever Young 8.0

Forever Young Party, moeten we ze u nog voorstellen ?

Stefan Quintiens en Ivan Coenegrachts, uw nederige dienaren, bezorgen u een avond (lees: nacht !) vol plezier, goeie vrienden en vriendinnen, lekkere pintjes en wonder-muziek, en dat natuurlijk allemaal in JOH !!!

De opbrengst van deze avond gaat, onder het motto JOH-4-JOH, weer naar een goed doel en deze keer is dat ThinkMiek, een vzw die opgericht is door een aantal van onze oud-leden, zelfs een oud-kernlid.

Nadat Miek Van Huffelen, oud-lid en bekend/beroemd/berucht persoon in Hoboken en omstreken, haar strijd tegen (borst)kanker had verloren, hebben enkele van haar vrienden ThinkMiek opgericht (www.thinkmiek.be). Deze vzw richt MiekRock in, een muziekfestival -haar ooit beloofd- om haar te gedenken èn ook om andere organisaties, zoals ThinkPink, financieel te steunen.

Wat haar ook was beloofd, was een ware “tettenfuif” als ze genezen was van die borstkanker. Spijtig genoeg is die er nooit gekomen.... tot nu : Forever Young Party 8.0, onder de codenaam “TETTENFUIF”, tvv ThinkMiek zal wederom een bom worden!

Stuur deze uitnodiging gerust door naar uw feestende friendjes en friendinnetjes !

Zaterdag 16 mei 2015

Copyright © All Rights Reserved